Cosmetice Naturale
Reprezentant Oriflame
Oriflame te sustine spre
SUCCES!
Beneficiaza de Avantajul Oriflame, un mod simplu de a face bani si de a-ti indeplini foarte curand dorintele: Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow™ (Castiga bani azi pentru ca maine visurile sa devina realitate).

Formular inscriere in Oriflame

Orice cetatean, cu varsta peste 16 ani, cu domiciliul in Romania se poate inscrie pentru a deveni consultant Oriflame, sau pentru a beneficia de reduceri si cadouri la cumparaturile personale.

Prin completarea formularului, datele dvs de contact sunt transmise catre un director Oriflame ce va raspunde solicitarii dvs de inscriere.

Campurile marcate cu asterix (*) sunt obligatorii!

DESPRE FORMULAR
  • - Campurile marcate cu asterix (*) sunt obligatorii!
  • - Atentie la completarea adresei email - va vom contacta la aceasta adresa email pentru informatii! O adresa incorecta va face imposibil contactul prin email.


Completeaza formularul si bucura-te de reduceri la comenzile tale, in functie de urmatoarele praguri valorice (pret catalog):
• 23% la o comanda intre 70..349 lei;
• 30% la o comanda intre 350..599 lei;
• 40% la o comanda peste 700 lei.


NOTA: Acest website vine in intampinarea persoanelor care doresc sa devina Reprezentanti Oriflame, precum si posibilitatea informarii cu privire la serviiciile, produsele si oportunitatile oferite de afacerea Oriflame. Sursa de material text si imagini: SC Cosmetics Oriflame Romania.

Website administrat de Consultant Independent Oriflame
 
Copyright COSMETICE NATURALE © 2015. All rights reserved.