Cosmetice Naturale
Reprezentant Oriflame
Oriflame te sustine spre
SUCCES!
Beneficiaza de Avantajul Oriflame, un mod simplu de a face bani si de a-ti indeplini foarte curand dorintele: Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow™ (Castiga bani azi pentru ca maine visurile sa devina realitate).

Informatii utile
CASTIGI BANI CU ORIFLAME

La Oriflame ai prilejul sa devii reprezentant si, in aceeasi zi, sa arati catalogul prietenilor, vecinilor si colegilor, sa le iei comenzile si sa castigi bani imediat din aceasta activitate. La noi ai intotdeauna libertatea sa alegi: – castig suplimentar in timpul liber sau o cariera. Nu exista restrictii, nu sunt riscuri; alegerea iti apartine!

Iata 7 motive pentru care sa incepi propria afacere alaturi de echipa noastra:

1. COMPANIE DE COSMETICE DE INCREDERE
Cu peste 40 de ani de experienta in domeniu, putem sa afirmam ca stim cum sa implinim visurile oamenilor. Produsele noastre de calitate combina tot ce natura ofera mai bun cu cele mai noi descoperiri tehnologice. Avem un portofoliu cu peste 1000 de produse ce scot in evidenta ultimele tendinte in machiaj, ce au la baza cele mai avansate ingrediente si arome deosebite pentru a-ti sublinia frumusetea naturala. Cu peste 300 de produse noi lansate in fiecare an cu siguranta vei fi rafatata de multitudinea alegerilor.

2. CALITATE
Produsele Oriflame sunt naturale si ofera garantia satisfactiei 100%.

3. 17 CATALOAGE PE AN
La fiecare 3 saptamani lansam un nou catalog pe piata plin de oferte irezistibile.

4. DISCOUNT-URI EXCELENTE
Toti Consultantii beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

  *  70 lei - 299 lei = 23% reducere

  *  300 lei - 599 lei = 30% reducere

  *  peste 600 lei = 40% reducere

5. VINZI USOR CASTIGI RAPID
Acum poti face economii mult mai repede. La fiecare 3 saptamani ai un nou catalog la dispozitie plin de produse de calitate si oferte incantatoare pe care sa-l arati tuturor prietenilor tai.

6. FII PROPRIUL TAU SEF
Tu decizi cand si cat de mult iti doresti sa lucrezi. Singura investitie pe care trebuie sa o faci pentru a-ti construi propria afacere Oriflame este de timp si pasiune.

7. PROGRAME DE BUN VENIT
Intri acum in echipa Oriflame, te califici in Programul de Bun Venit cu premii si ai parte astfel de cel mai bun start alaturi de noi.

 

NOTA: Acest website vine in intampinarea persoanelor care doresc sa devina Reprezentanti Oriflame, precum si posibilitatea informarii cu privire la serviiciile, produsele si oportunitatile oferite de afacerea Oriflame. Sursa de material text si imagini: SC Cosmetics Oriflame Romania.

Website administrat de Consultant Independent Oriflame
 
Copyright COSMETICE NATURALE © 2015. All rights reserved.