Cosmetice Naturale
Reprezentant Oriflame
Oriflame te sustine spre
SUCCES!
Beneficiaza de Avantajul Oriflame, un mod simplu de a face bani si de a-ti indeplini foarte curand dorintele: Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow™ (Castiga bani azi pentru ca maine visurile sa devina realitate).

Informatii utile

AVANTAJELE ORIFLAME

Alege sa faci parte din Familia Oriflame si vei beneficia de numeroase avantaje:

Ai libertatea sa alegi.

Fie ca doresti sa economisesti bani la produsele cumparate pentru tine si familia ta, fie sa castigi un venit suplimentar sau sa iti dezvolti o cariera si o afacere pe cont propriu, la Oriflame poti face toate acestea. Nu exista restrictii, nu sunt riscuri; alegerea iti apartine! Nu se impune o valoare minima a comenzilor. Poti plasa comenzi in orice zi, ori de cate ori doresti, si nu ai obligatia de a reveni periodic cu o noua comanda, nici nu exista vreo taxa sau vreun alt mod de sanctionare ori de reducere a avantajelor celor ce nu plaseaza comenzi in fiecare campanie.

Primesti produsele comandate in momentul si locul alese de tine.

Iti poti plasa comanda in oricare zi a campaniei, iar a doua zi iti poti ridica produsele de la unul din centrele Oriflame din orasul tau, fara taxa de livrare! In plus, poti solicita livrare la domiciliu sau la birou cu taxa unica de 7 lei, indiferent de adresa pentru livrare sau de dimensiunile si greutatea coletului.

Beneficiezi de reduceri aplicate la pretul de catalog in functie de volumul/valoarea comenzii.

In calitate de Client Oriflame comanzi produsele de care ai nevoie la unul din sediile Oriflame sau prin Internet. Pentru produsele cumparate vei plati cu 23%-40% mai putin fata de pretul de catalog, in functie de valoarea comenzii, incepand cu o valoare minima de 70 lei.

Sprijin permanent.

Din momentul in care devii reprezentant Oriflame, ai alaturi de tine consultantul si administratorul tau de cont Oriflame. Acestia iti vor comunica informatiile administrative de care ai nevoie in calitate de Cumparator Oriflame si vor contribui in mod eficient la rezolvarea eventualelor probleme legate de trimiterea, receptia si plata comenzilor tale. Consultantul Oriflame si Directorul care te vor coordona, iti vor comunica toate informatiile si noutatile privind produsele, termenii si conditiile Oriflame si iti vor furniza serviciile postvanzare.

 

NOTA: Acest website vine in intampinarea persoanelor care doresc sa devina Reprezentanti Oriflame, precum si posibilitatea informarii cu privire la serviiciile, produsele si oportunitatile oferite de afacerea Oriflame. Sursa de material text si imagini: SC Cosmetics Oriflame Romania.

Website administrat de Consultant Independent Oriflame
 
Copyright COSMETICE NATURALE © 2015. All rights reserved.